Åbyfjordens Grace

MagnumKissCurlNoslo-Alpesdehautepro-Pascal

Grace och Pascals dejtingträff November 2023


Både Grace och Pascal kommer från välkända Barbetkennlar. De har båda ett underbart temperament och är starka och friska hundar. Deras tidigare avkommor är friska och sociala hundar idag.

Inavelskofficent för Grace och Pascal kommer att vara 0,78 % beräknad på 5 generationer.

Planerad parning under februari/mars 2024 om allt går enligt plan. Vi hoppas på valpar under maj/juni 2024. Valparna kommer att vara leveransklara under augusti månad 2024.

Blivande valparnas stamtavla finns här

Grace

2017-07-01

➤ HD C

➤ ED 0

➤ Ögon UA

➤ Höjd : 59 cm

➤ Vikt 28 kg

➤ BPH utförd med gott resultat

➤ Svart med storlockig glansig päls med

stor vit stjärna på bröstet

Grace som är uppkallad efter Grace Kelly är en vacker graciös barbettik. Otrolig lättränad med en fantastisk samarbetsförmåga . Nyfiken och alltid pigg på något nytt. Social och harmonisk är den perfekta beskrivningen på Grace karaktär. Grace fick sin första valpkull 2022 där alla hennes fantastiska karaktärer verkligen visade sig. Det bästa Grace vet är att åka bil. Hon riktigt njuter bara vi nämner att vi ska ut och åka.

Pascal

2017-02-04

➤ HD A

➤ ED 0

➤ Ögon UA

➤ Höjd : 60 cm

➤ Vikt : 28 kg

➤ BPH utförd med gott resultat

➤ Norsk utställningschampion 2020

➤ Årets mest vinnande hund på

NKKs utställningar 2019

➤ Svart med smålockig päls med

fin lyster

Pascal är en ståtlig och vacker Barbethane med ett otroligt behagligt temperament både mot människor och andra djur. Undviker gärna konflikter med andra hundar men säger ifrån om det behövs. Trygg och stabil i sin karaktär. Lättlärd och intelligent och älskar att ta långa promenader och jaga fåglar i fjällen. Dock inga starka jaktinstinkter. Tycker om att umgås med sin familj. Kan vara ensam under stunder men mår som bäst när familjen är tillsammans.